Notícies

Projecte +FUTUR: Construint el Futur de l’atenció a les persones

Després de 7 anys del projecte +FUTUR, hem presenciat un canvi accelerat en les dinàmiques socials, tecnològiques i econòmiques.  Durant aquests anys, hem acumulat un aprenentatge que ens proporciona una base sòlida per a una nova etapa.

Una nova mirada Ara és el moment d’adoptar una nova perspectiva que miri cap al futur i s’anticipi a les tendències emergents. Hem de ser proactius i estar preparats per als reptes que vindran.

Adaptats al nou context. Aquest treball permetrà identificar les tendències que afectaran la provisió i l’organització dels serveis sanitaris i socials en els propers cinc anys, definir els àmbits de transformació necessaris per respondre a aquestes tendències, així com apuntar els canvis que han de dur a terme les entitats i els seus professionals per adaptar-se als nous escenaris.

Renovació. Volem que tu també formis part d’aquest exercici de prospecció.

Sessió organitzada per La Unió a les Jornades AES

Sessió organitzada per La Unió a les Jornades AES

La Unió ha participat activament a la XLII edició de les Jornades de l’Associació d’Economia de la Salut (AES), celebrades del 5 al 7 de juliol a Girona, amb una sessió organitzada sobre la Integració assistencial.

Flash +FUTUR #2 especial IHF Dubai

Flash +FUTUR #2 especial IHF Dubai

La Unió i els associats participen en el 45è Congrés Mundial d’Hospitals amb una trentena d’accions Sota el lema Aprenentatges Globals, Accions Locals: Salut Sostenible, ha reunit al voltant de 1000 congressistes de 65 països i 400 treballsDesprés d’un any del 44è...

Prototip +FUTUR per implementar la integració assistencial

Prototip +FUTUR per implementar la integració assistencial

L’objectiu és garantir la continuïtat d’atenció a la persona des de la coordinació dels recursos i el compromís professional per tal de millorar la resolució dels problemes salut i la satisfacció de les persones.

Evolució del Projecte +FUTUR

Evolució del Projecte +FUTUR

Fem un rendiment de comptes del projecte +FUTUR que va néixer el 2017 des del compromís de tots els que formem part de La Unió en comprendre els nous paradigmes que vèiem a venir i avançar-nos als reptes i canvis de futur.