II Jornada del Projecte +Futur. Ens movem per les persones

II Jornada del Projecte +Futur. Ens movem per les persones

Més de 200 professionals van participar en aquesta segona edició celebrada novament a l’Auditori del CaixaForum el passat 20 de juny. La consellera de la presidència del Govern de la Generalitat de Catalunya, Meritxell Budó, va inaugurar la jornada situant el projecte +Futur com un projecte de país alineat amb les polítiques públiques de salut i social. Amb ella, també hi van inaugurar la jornada el president de La Unió, Enric Mangas, i el director del CaixaForum, Valentí Farràs.

 

La jornada, que va ser conduïda pel periodista Josep Puigbó, va ser una magnífica oportunitat per conèixer tot el recorregut del Projecte +FUTUR i per compartir les primeres experiències d’èxit que situen Catalunya a la revolució que ja s’està vivint en aquests dos àmbits. La directora general de La Unió, Roser Fernández va posar en valor el projecte +Futur com a compromís col·lectiu de les organitzacions i professionals amb la “revolució” que volem abraçar mirant el futur amb una mirada oberta al món”.

 

Durant la seva conferència, el director d’Imagine Creativity Center, Xavier Verdaguer va animar a tots els professionals del sector a viure la seva petita revolució i a esdevenir emprenedors des de les seves diferents responsabilitats.

Posteriorment, Josep Fusté, director tècnic del projecte, va retre comptes de l’acció de La Unió i dels associats al voltant del projecte +FUTUR des de l’anterior jornada el 13 de setembre de 2018.

 

Ens movem per les persones, va ser el fil conductor de la conversa en la qual hi van participar el director del CatSalut, Adrià Comella el director general de l’Hospital Clínic de Barcelona, Josep M. Campistol; la sòcia fundadora de l’Atenció Primària Vallcarca – Sant Gervasi; Azucena Carranzo ; i la directora de la Residència Pedra Serrada (Fundació Sanitària de Mollet), Núria Bruguera. Tots van coincidir en un abordatge humanístic de l’exercici profesional.

 

L‘Hospital de la Santa Creu i Sant Pau i el Parc Sanitari Pere Virgili van obtenir els primers reconeixements dels Premis +FUTUR de La Unió, del jurat i del públic respectivament. La resta d’experiències finalistes van ser Althaia, Xarxa Assistencial Universitària de Manresa, Grup Mutuam i la Fundació Aspace Catalunya.

 

Durant la cloenda, el director general de la International Hospital Federation, Eric de Roodenbeke va animar a seguir treballant en la línea del Projecte +FUTUR i va convidar els assistents a participar en el 44 Congrés Mundial d’Hospitals que impulsa aquesta entitat i que organitza La Unió. Podeu accedir al vídeo de presentació del Congrés.

 

Per acabar, la secretària del Departament de Salut, Laura Pelay, va ressaltar que el Projecte +FUTUR situa les persones a l’eix així com el 44 Congrés Mundial d’Hospitals.

Fins ara, més de 30.000 professionals han seguit la sessió a través de les xarxes socials (#IIJornadaMésFuturUCH). En breu, rebreu una newsletter que recollirà tota aquesta informació.

 

Et pot interessar…

Flash +FUTUR #2 especial IHF Dubai

Flash +FUTUR #2 especial IHF Dubai

La Unió i els associats participen en el 45è Congrés Mundial d’Hospitals amb una trentena d’accions Sota el lema Aprenentatges Globals, Accions Locals: Salut Sostenible, ha reunit al voltant de 1000 congressistes de 65 països i 400 treballsDesprés d’un any del 44è...