Projecte +FUTUR: Construint el Futur de l’atenció a les persones

Després de 7 anys del projecte +FUTUR, hem presenciat un canvi accelerat en les dinàmiques socials, tecnològiques i econòmiques.  Durant aquests anys, hem acumulat un aprenentatge que ens proporciona una base sòlida per a una nova etapa.

Una nova mirada. Ara és el moment d’adoptar una nova perspectiva que miri cap al futur i s’anticipi a les tendències emergents. Hem de ser proactius i estar preparats per als reptes que vindran.

Adaptats al nou context. Aquest treball permetrà identificar les tendències que afectaran la provisió i l’organització dels serveis sanitaris i socials en els propers cinc anys, definir els àmbits de transformació necessaris per respondre a aquestes tendències, així com apuntar els canvis que han de dur a terme les entitats i els seus professionals per adaptar-se als nous escenaris.

Renovació. Volem que tu també formis part d’aquest exercici de prospecció.

Les teves idees ens ajuden a actuar x avançar

Envia’ns propostes d’articles, experiències, publicacions, informes i tot allò que consideris que pot ajudar-nos a atendre millor les persones en relació a les 8 àrees d’acció prioritàries que estem treballant.

Fes-nos arribar un correu amb la informació i indica les teves dades de contacte, entitat, càrrec i telèfon. Un cop revisada t’informarem de la seva publicació.

1.

Transformació
digital

2.

Humanització
de l’atenció

3.

Transformació del
model assistencial

4.

Avenços en el coneixement i avaluació dels resultats

5.

Canvis de rols professionals i multiprofessionalitat

6.

Flexibilització i integració de serveis en models en xarxa

7.

Responsabilitat social i bon govern de les organitzacions

8.

Transformació del sistema sanitari i social