29 d'abril de 2021 a les 16h

Day(s)

:

Hour(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Amb la col·laboració de:

III Jornada +FUTUR

 A partir del Projecte +FUTUR, les organitzacions associades a La Unió es comprometen a impulsar les transformacions necessàries per millorar l’atenció sanitària i social a les persones.

Aquest projecte ha coincidit amb l’aparició de la Covid19, l’impacte de la qual ha tingut, té i tindrà un impacte sanitari, econòmic, social i emocional que ens porta a rellegir reptes, incorporar aprenentatges i generar consensos.

Ara és un moment clau per acompanyar les decisions del present, que marcaran el futur, i per reorientar estratègies perquè després res serà igual.

Una jornada per conèixer com:

  • Impulsem unes àrees d’acció prioritàries per acompanyar a les organitzacions a encarar el futur més proper.
  • Aterrem els canvis necessaris identificant palanques per transformar les organitzacions en una nova configuració del model d’atenció a les persones des de les organitzacions sanitàries i socials.
  • Accelerem la transformació amb la implicació de tots els agents de les organitzacions des de la governança, la direcció, el compromís dels professionals, la participació de la de les persones i les seves famílies i atenen a l’entorn comunitari .
  • Reconeixem la tasca de totes les organitzacions que s’han adaptat i han contribuït.