El projecte +FUTUR aterra en un nou escenari i context

 

  • Hem constituït el Comitè d’Impuls per dinamitzar el procès de relectura de reptes, format per professionals amb iniciatives innovadores i que representen el futur de les organitzacions perquè incorporin al projecte una nova mirada, plural i aterrada als temps que venen.
  • S’han marcat quatre prioritats temàtiques per impulsar les transformacions amb esquema de gestió del canvi.
  • Hem identificat resistències.
  • Hem elaborat recomanacions per a les organitzacions en forma de prioritats (el QUÈ) i accions (els COM) sobre quatre prioritats temàtiques.
  • Hem elaborat propostes de canvis que elevem a les administracions.
  • Hem incorporat la visió dels agents de les organitzacions amb la realització de workshops i webinars.
  • Hem vinculat les àrees d’acció +FUTUR amb els objectius de l’Agenda 2030
  • Hem finalitzat Cicle de Fòrums +FUTUR sobre “La transformació del Model d’atenció a les persones” amb experts internacionals i del nostre país.

 

Dues publicacions

Relectura amb nous escenaris variables, en aquest context global i amb els aprenentatges recents, per aterrar-lo a les accions transformadores de la nostra realitat propera.

Model d’atenció a les persones: un futur en transformació accelerat per la COVID-19. Monogràfic del cicle de fòrums +FUTUR. Papers de la Fundació Unió.

Et pot interessar…

Taula +FUTUR al Congrés Mundial d’Hospitals

Taula +FUTUR al Congrés Mundial d’Hospitals

Les transformacions de les organitzacions per avançar-se als reptes de futur en el context d’un nou escenari de necessitats i oportunitats. Amb el projecte +FUTUR, les entitats de La Unió impulsem unes àrees d’acció prioritàries per acompanyar a les organitzacions a...

Sessions temàtiques experiències +FUTUR

Sessions temàtiques experiències +FUTUR

La mostra d’experiències de la III Jornada +FUTUR va agrupar 80 experiències de canvis transformacionals i de testimoniatge de les respostes organitzatives a la COVID-19. Davant l’interès per posar en comú les diferents respostes organitzatives que s’han fet enfront...