Impulsem el projecte +Futur en els nous escenaris i reptes

13/08/2020
Fem una relectura del +FUTUR amb els nous reptes que planteja la Covid-19 i els compromisos de l'Agenda 2030

La pandèmia ens ha situat en un nou escenari a escala global, amb reptes més crítics i accelerant canvis que ja preveiem en el +FUTUR com a transformacions de les organitzacions. També a escala global, l’Agenda 2030 ens assenyala compromisos els quals les organitzacions sanitàries i socials no som aliens, amb Objectius de Desenvolupament Sostenible que marquen fites en les 8 Àrees d’Acció Prioritària del +FUTUR.

Els aprenentatges del desplegament del +FUTUR i, especialment, la resposta als nous escenaris i contextos ens porten a fer una relectura dels reptes +FUTUR, donant un nou impuls al projecte, fixant fites per estendre els canvis transformacionals a les organitzacions, superant resistències, avaluant experiències, i consolidant les transformacions.

Per dinamitzar aquest procés, es constitueix el Comitè d’Impuls del Projecte + FUTUR format per professionals amb iniciatives innovadores i que representen el futur de les organitzacions perquè incorporin al projecte una nova mirada, plural i aterrada als temps que venen.

Et pot interessar…

V Jornada +FUTUR. Ens movem X les Persones

V Jornada +FUTUR. Ens movem X les Persones

La participació de les persones i el treball interdisciplinari marquen la V Jornada +FUTUR

Amb més de 200 professionals del sector salut i social, ha estat una cita inspiradora per anticipar-nos els canvis transformacionals de les organitzacions