Taula +FUTUR al Congrés Mundial d’Hospitals

17/09/2021

Les transformacions de les organitzacions per avançar-se als reptes de futur en el context d’un nou escenari de necessitats i oportunitats.

Amb el projecte +FUTUR, les entitats de La Unió impulsem unes àrees d’acció prioritàries per acompanyar a les organitzacions a encarar el futur més proper. En el darrer any s’han aterrat els  canvis necessaris identificant palanques per transformar les organitzacions en una nova configuració del model d’atenció a les persones des de  les organitzacions sanitàries i socials.

En aquesta sessió es presentaran quatre àrees d’acció prioritàries per acompanyar a les organitzacions a encarar el futur més proper: atenció no presencial, integració assistencial, treball interdisciplinar i canvis de rols professionals i humanisme i ètica.

Objectius de la presentació

  1. Compartir quins són els temes prioritaris per transformar les organitzacions en el nou escenari provocat per la COVID19.
  2. Explicar quines són les resistències al canvi que s’han identificat.
  3. Difondre les recomanacions per a les organitzacions en forma de prioritats d’acció i accions organitzatius en format de checklist.
  4. Compartir les necessitats de canvis a nivell sistèmic.
  5. Aprendre de les experiències internacionals.

Data i hora de la sessió: 9 DE NOVEMBRE DE 17H A 18,30

Més informació del Congrés a  https://worldhospitalcongress.org

 

Et pot interessar…