Professionals i organitzacions: compromís professional i reptes organitzatius en un context de transformació

02/03/2020
Sessió amb l’objectiu d’identificar els principals reptes de la governança de les organitzacions sanitàries i socials per afrontar amb èxit la transformació de futur.
El 7 de febrer, en el marc del Cicle de Fòrums +Futur, es va celebrar aquest seminari amb l’objectiu d’identificar com potenciar el compromís professional, l’adaptació de les organitzacions als nous temps de treball i la implicació dels professionals en les transformacions de les organitzacions.
Jan De Maeseneer, professor de la Universitat de Ghent (Bèlgica) i president de la Taula d’experts sobre formes efectives d’invertir en salut de la Comissió Europea, va explicar els reptes de la prestació assistencial amb perspectiva 2030 i com les tasques canviara entre professionals, maquines i persones.
Albert Cañigueral, connector OuiShare Spain & LATAM, va demostrar com la revolució digital obre noves relacions i possibilitats en les relacions laborals
En el debat moderat per Genís Roca, membre del Consell Científic Assessor de la Fundació Unió, van participar persones de diferents perfils professionals de les entitats sanitàries i socials, càrrecs de la Generalitat de Catalunya i persones amb expertesa en la temàtica. Tots ell, han debatut sobre com les tendències actuals com la transformació digital, la complexitat multidimensional o el canvis de valors, afecten l’exercici professional i com es poden fer en els models d’organització del treball.

Et pot interessar…