Organitzacions segures. La seguretat de pacients i professionals eix estratègic per a la transformació de les organitzacions

24/02/2021
El 24 de febrer, s’ha celebrat el webinar La seguretat del pacient i dels professionals en el context de la Covid-19: cap a organitzacions més segures coorganitzat per La Unió i Hartmann en el marc de la col·laboració i partenariat del Portal +FUTUR.

El 24 de febrer, s’ha celebrat el webinar La seguretat del pacient i dels professionals en el context de la Covid-19: cap a organitzacions més segures coorganitzat per La Unió i Hartmann en el marc de la col·laboració i partenariat del Portal +FUTUR, amb la participació de més de 300 assistents. Es van fer aportacions des de la visió de les polítiques públiques amb l’Estratègia del Departament de Salut en Seguretat del pacient, des de la perspectiva internacional amb l’Informe Health Services Patient Safety: A Priority with Multiple Dimensions” impulsat per la International Hospital Federation i l’ISQua amb participació de representació de La Unió i, des del vessant pràctic de dues iniciatives en marxa a l’Hospital de Bellvitge i a l’Hospital de la Santa Creu i Sant Pau, que incorporen aprenentatges en el context de la COVID-19. També hi va haver intervencions dels assistents ampliant el focus de la seguretat en l’àmbit de l’atenció intermèdia i a les residències.

A la sessió s’ha posat de manifest la bondat de reconèixer els errors per millorar, d’incorporar la qualitat i la seguretat a la cultura de les organitzacions i, de l’oportunitat i exigencia del moment, de contribuir a generar confiança a professionals i ciutadans en moments tan complexos com aquests. 

Et pot interessar…

Memòria activitat +FUTUR i nova etapa

Memòria activitat +FUTUR i nova etapa

Un any marcat per l’elaboració de les pautes de progrés per a la integració assistencial, la mirada internacional i el desplegament de les àrees d’acció prioritàries gràcies a la col·laboració d’entitats i partners de coneixement.

La Unió a Tallinn Charter

La Unió a Tallinn Charter

La Unió celebra el Dia Mundial de la Cobertura Sanitària Universal des de Tallinn Charter 2023 com a membre convidat a la conferència per la International Hospital Federation.