La Unió i Pfizer sumen per innovar i transformar

27/11/2020
La Unió i Pfizer han arribat a un acord pel qual la farmacèutica col·labora en el Projecte +Futur de l’associació empresarial.

Roser Fernández, directora general de La Unió i Concha Serrano, directora de relacions institucionals de Pfizer

La Unió i Pfizer han arribat a un acord pel qual la farmacèutica col·labora en el Projecte +Futur de l’associació empresarial. Davant els reptes dels sistemes sanitaris i socials, aquest projecte col·lectiu té l’objectiu d’ajudar les organitzacions a avançar-se i adaptar-se a l’escenari de futur de la provisió i organització de serveis per atendre millor les persones.

Aquest acord de col·laboració permetrà impulsar les transformacions en les àrees de la incorporació d’avenços en el coneixement  – genòmica, la medicina predictiva i personalitzada, les noves tecnologies, els nous tractaments- i avaluació de resultats.

Des de La Unió i amb el suport de Pfizer volem aprofitar tots els aprenentatges per incorporar nous models d’atenció a fi d’avançar cap a una assistència cada vegada més predictiva, preventiva, personalitzada i de proximitat. La col·laboració es concreta en el Portal +FUTUR de La Unió.

Et pot interessar…