La Unió i la Comunitat XPatient signen un acord de col·laboració per promoure l’atenció centrada en la persona

12/07/2023
. A través d'aquest acord, es busca promoure accions que millorin l'experiència de les persones en la prestació dels serveis sanitaris i socials, aprofitant l'experiència i el teixit associatiu de La Unió

12 de juliol de 2023

La Unió, conscient de l’importància de la participació de les persones i les famílies com a motor de canvi en el model d’atenció sanitària, ha establert un acord de col·laboració amb la Comunitat XPatient. A través d’aquest acord, es busca promoure accions que millorin l’experiència de les persones en la prestació dels serveis sanitaris i socials, aprofitant l’experiència i el teixit associatiu de La Unió.

La Comunitat XPatient, impulsada per l’Aquas, Hospital Clínic, EURECAT, TicSalut i altres entitats, està formada per professionals assistencials i experts en tecnologies de la comunicació, amb l’objectiu millorar l’experiència de la persona des de dues perspectives complementàries: l’atenció centrada en la persona i una visió poblacional que atén les necessitats dels grups més vulnerables.

En virtut d’aquest acord de col·laboració, es realitzaran diverses accions per al desenvolupament del coneixement i la difusió de l’experiència de persona i família. Això inclourà l’organització conjunta de webinars, seminaris, tallers temàtics i articles per tal de promoure la importància de l’atenció centrada en la persona i difondre bones pràctiques en aquest àmbit.

Tota la informació i novetats s’aniran publicant a través del portal +FUTUR.

Obertes les inscripcions pel 8è Congrés XPAtient Barcelona Congress: Experiència de pacient – Projectes del segle XX

8è Congrés XPAtient Barcelona Congress: Experiència de pacient – Projectes del segle XXI que tindrà lloc el pròxim dijous 21 de setembre al Caixa Fòrum de Barcelona, un esdeveniment que reuneix professionals de la salut, emprenedors, associacions de pacients i altres entitats relacionades amb el camp de la salut.

Aquest congrés ofereix una plataforma única per al debat i l’intercanvi d’idees, i en aquesta edició es posarà èmfasi en com els projectes d’avaluació i millora de l’experiència del pacient poden convertir-se en referents. 

Web del congrés: https://xpatientbcncongress.com/

Inscripcions al congrés: https://forms.office.com/e/HrmCkYPxxr

Et pot interessar…