La Unió i GSK s’uneixen en la promoció de la sostenibilitat i el medi ambient

4 de setembre de 2023

En el marc del projecte +FUTUR de La Unió, la companyia biofarmacèutica internacional GSK s’incorpora com a col·laborador en l’Àrea d’Acció Prioritària de Responsabilitat Social i Bon Govern de les Organitzacions, especialment en l’àmbit de la sostenibilitat com a prioritat global per afrontar els reptes ambientals i socials.

Des del sector salut i social, l’aposta per la sostenibilitat és cada cop més evident. Reduir la petjada ecològica, minimitzar els residus, promoure energies renovables i establir pràctiques més ecològiques són algunes de les accions que s’estan implementant.

La Unió té un paper fonamental en aquesta transformació, promovent coneixement, sensibilització i acompanyament per a la implementació d’iniciatives sostenibles per tal de minimitzar els efectes del canvi climàtic.

GSK, amb objectius d’Impacte net zero en el clima i impacte net positiu en la natura per al 2030 i al 2045, s’ha compromès a reduir el seu impacte ambiental i invertir en programes respectuosos amb el medi ambient. El compromís de la companyia amb la sostenibilitat des de fa més de 20 anys els ha portat a ser reconeguts per diferents índexs i avaluacions com una de les companyies del seu sector, i també transversalment, més sostenibles del món.

Roser Fernández, directora general de La Unió, ressalta: “Aquesta aliança és una oportunitat per impulsar el compromís per a la sostenibilitat des del projecte +FUTUR, fent que tothom se senti partícip d’un canvi positiu.”

Pablo Pevida, responsable d’accés al mercat a nivell nacional a GSK España, comenta que: “Com a companyia ens guiem per la innovació responsable en el nostre negoci. Anem més enllà de la innovació centrada a avançar en el descobriment de vacunes i tractaments transformadors per als pacients i innovem també per a crear valor econòmic, cuidar la salut del planeta i contribuir al desenvolupament de la societat a curt i llarg termini. Però aquest camí no podem recórrer-lo sols i la col·laboració amb entitats com La Unió és un pilar fonamental per a sumar forces i aconseguir un progrés molt major cap a un futur més sostenible”

El Portal +FUTUR, una plataforma destinada a difondre i consultar continguts sobre les transformacions del sector, fomentarà el tema de la sostenibilitat i el medi ambient amb experiències compartides, coneixement, recursos i tallers.

Amb aquest acord de col·laboració, La Unió, la Unió Catalana de Hospitals i GSK reafirmen el seu compromís amb la sostenibilitat i el seu interès en fomentar pràctiques responsables dins del sector de la salut i social per preservar el medi ambient

Et pot interessar…

Sessió organitzada per La Unió a les Jornades AES

Sessió organitzada per La Unió a les Jornades AES

La Unió ha participat activament a la XLII edició de les Jornades de l’Associació d’Economia de la Salut (AES), celebrades del 5 al 7 de juliol a Girona, amb una sessió organitzada sobre la Integració assistencial.