La transformació en les organitzacions des de la governança

22/11/2019
Sessió amb l’objectiu d’identificar els principals reptes de la governança de les organitzacions sanitàries i socials per afrontar amb èxit la transformació de futur.

El 15 de novembre, en el marc del Cicle de Fòrums +Futur, el Consell Consultiu de La Unió i Consell Científic Assessor de la Fundació Unió van organitzar aquesta sessió amb l’objectiu d’identificar els principals reptes de la governança de les organitzacions sanitàries i socials per afrontar amb èxit la transformació de futur. Pere Ibern, membre del Consell Científic Assessor de la Fundació Unió va moderar la sessió. En breu, compartirem amb els associats un document de bases a generar pensament, diàleg, debat i resposta sobre aquesta temàtica.

La sessió va arrencar amb una conferència de Javier Martín Cavanna, director de la Fundación Compromiso y Transparencia. Durant la qual, es va centrar en els reptes del bon govern, el paper dels membres dels òrgans de govern, l’estructura i el funcionament. No et perdis el vídeo.

Recupera en 1 minut la sessió

Et pot interessar…

Memòria activitat +FUTUR i nova etapa

Memòria activitat +FUTUR i nova etapa

Un any marcat per l’elaboració de les pautes de progrés per a la integració assistencial, la mirada internacional i el desplegament de les àrees d’acció prioritàries gràcies a la col·laboració d’entitats i partners de coneixement.

La Unió a Tallinn Charter

La Unió a Tallinn Charter

La Unió celebra el Dia Mundial de la Cobertura Sanitària Universal des de Tallinn Charter 2023 com a membre convidat a la conferència per la International Hospital Federation.