La transformació en les organitzacions des de la governança

La transformació en les organitzacions des de la governança

El 15 de novembre, en el marc del Cicle de Fòrums +Futur, el Consell Consultiu de La Unió i Consell Científic Assessor de la Fundació Unió van organitzar aquesta sessió amb l’objectiu d’identificar els principals reptes de la governança de les organitzacions sanitàries i socials per afrontar amb èxit la transformació de futur. Pere Ibern, membre del Consell Científic Assessor de la Fundació Unió va moderar la sessió. En breu, compartirem amb els associats un document de bases a generar pensament, diàleg, debat i resposta sobre aquesta temàtica.

La sessió va arrencar amb una conferència de Javier Martín Cavanna, director de la Fundación Compromiso y Transparencia. Durant la qual, es va centrar en els reptes del bon govern, el paper dels membres dels òrgans de govern, l’estructura i el funcionament. No et perdis el vídeo.

Recupera en 1 minut la sessió

Et pot interessar…

Flash +FUTUR #2 especial IHF Dubai

Flash +FUTUR #2 especial IHF Dubai

La Unió i els associats participen en el 45è Congrés Mundial d’Hospitals amb una trentena d’accions Sota el lema Aprenentatges Globals, Accions Locals: Salut Sostenible, ha reunit al voltant de 1000 congressistes de 65 països i 400 treballsDesprés d’un any del 44è...

Evolució del Projecte +FUTUR

Evolució del Projecte +FUTUR

Fem un rendiment de comptes del projecte +FUTUR que va néixer el 2017 des del compromís de tots els que formem part de La Unió en comprendre els nous paradigmes que vèiem a venir i avançar-nos als reptes i canvis de futur.