Informes i estudis

Estudi sobre escenari de tendències i àrees d’acció prioritàries

Aquest treball ha permès identificar les tendències que afectaran la provisió i l’organització dels serveis sanitaris i socials en els propers cinc anys, definir els àmbits de transformació necessaris per respondre a aquestes tendències, així com apuntar els canvis que han de dur a terme les entitats i els seus professionals per adaptar-se als nous escenaris.

Com

Més de 500 persones, entre les quals figuren professionals, usuaris, cuidadors, agents socials, experts i acadèmics del sector. S’ha seguit una metodologia combinada que integra els espais de participació de La Unió i que es complementa amb grups focals de col·lectius d’especial interès. Així, s’han dut a terme sessions presencials d’identificació i discussió de tendències, qüestionaris on-line, sessions de debat, etc. I les jornades associatives de La Unió de 2016 i 2017 s’han centrat a treballar el document del projecte +Futur que es presenta al setembre del 2018.

Així va ser la presentació del projecte +Futur

13 de setembre de 2018

Més de 300 associats, experts i decision makers del sector sanitari i social es van reunir per compartir les tendències identificades i des de La Unió es van presentar les àrees d’acció prioritàries i les línies d’actuació

Com anticipar-se al canvi?

Angela Spatharou, sòcia de McKinsey & Company, va definir quines són les claus per anticipar-se al canvi dins de les organitzacions sanitàries i socials.

El compromís de canvi en les organitzacions

Els participants de la taula rodona van explicar algunes de les transformacions que es produiran els propers anys en l’àmbit de la salut i social.

Política de privacitat  ·  Política de cookies  ·  2019 – La Unió