Ajornada la III Jornada +FUTUR

15/10/2020
Fem una relectura del +FUTUR amb els nous reptes que planteja la Covid-19 i els compromisos de l'Agenda 2030

La III Jornada +FUTUR estava prevista per celebrar-la el proper dia 5 de novembre. En les darreres hores hem estat valorant la conveniència de fer-la en aquesta data.

Tenint en compte l’evolució de la pandèmia en els moments actuals que previsiblement impactaran de nou en l’activitat dels centres assistencials d’una forma rellevant i que les mesures que s’estan adoptant recomanen minimitzar la mobilitat i la interacció social per un període proper, hem considerat convenient ajornar la III Jornada al mes de març vinent, mantenint el programa i el format dual (presencial i telemàtic) que pensem és el més adequat per una trobada de sector com aquesta.

Durant aquest període, fins el mes de març, tenim previst dur a terme una sèrie d‘activitats per aterrar el projecte +FUTUR al nou escenari amb els formats que siguin possibles en els propers mesos. Hem constituït un Comitè d’impuls +FUTUR amb persones de les nostres entitats, amb iniciatives renovadores i noves dinàmiques de treball. Entre d’altres activitats, estem organitzant:

  • Workshops sobre les noves prioritats definides amb el Comitè d’impuls
  • Mostra d’experiències: Respostes organitzatives a la COVID-19
  • Finalització del cicle de fòrums de la convocatòria amb Palau Macaya, amb un seminari sobre diàleg per a la transformació entre els agents de les organitzacions i amb l’acte final obert al públic.
  • Webinars amb experts i sessions de debat organitzades amb partenariat amb les empreses col·laboradores del Portal +FUTUR.

Així mateix, participarem en el Virtual Forum Learning for COVID-19: Transforming Health Services organitzat amb l’International Hospital Federation en les dates que estava previst el 44 Congrés Mundial d’Hospitals a Barcelona (4-5 de novembre) i que s’ha ajornat al 2021.

La III Jornada +FUTUR Ens movem x les persones se celebrarà el mes de març de 2021 i serà la culminació d’una sèrie d’activitats que anirem convocant paulatinament, tot esperant la vostra participació a la Jornada i les activitats prèvies que durem a terme en aquest període.

Et pot interessar…

Memòria activitat +FUTUR i nova etapa

Memòria activitat +FUTUR i nova etapa

Un any marcat per l’elaboració de les pautes de progrés per a la integració assistencial, la mirada internacional i el desplegament de les àrees d’acció prioritàries gràcies a la col·laboració d’entitats i partners de coneixement.

La Unió a Tallinn Charter

La Unió a Tallinn Charter

La Unió celebra el Dia Mundial de la Cobertura Sanitària Universal des de Tallinn Charter 2023 com a membre convidat a la conferència per la International Hospital Federation.