Transformació tecnològica i social del model d’atenció a les persones amb Josep Figueras

Transformació tecnològica i social del model d’atenció a les persones amb Josep Figueras

Sessió oberta 17 de desembre de 2019. Cicle de Fòrums +FUTUR, Palau Macaya.

Recupera en 1 minut la sessió

Inici del Cicle de Fòrums +FUTUR

Roser Fernández, directora general de La Unió va recordar que el Fòrum +Futur  té l’objectiu de generar consensos estables sobre com les entitats sanitàries i socials poden anticipar-se a les transformacions necessàries per afrontar la demanda i garantir una resposta avançada, sostenible i equitativa. A més, també elaborem, va dir,  conclusions activables i objectivables que aportin valor al model d’atenció a les persones.

Josep Fusté, director de l’area tècnica i de participació va destacar que el Fòrum és un punt de reunió per a professionals de referència internacional i nacional en el camp dels sistemes sanitaris i socials, per conèixer quins són canvis en la provisió de serveis en el futur immediats. Aquests  canvis requereixen de la implicació de tots els agents actius de les organitzacions: els òrgans de govern, les direccions, els professionals i la ciutadania.

Conferència de Josep Figueras

El passat 17 de desembre es va celebrar la jornada La transformació tecnològica i social del model d’atenció a les persones: actuar ara i junt per avançar-nos. Josep Figueras, director de l’European Observatory on Health System and Policies, va fer una conferència en la qual va presentar un mapa de situació comú als països del nostre entorn i va compartir receptes que ja s’hi estan aplicant. Per acabar, va destacar que la transformació només és possible amb altes dosis d’humanisme.
Josep Figueras, Director de European Observatory on Health System and Policies

Taula rodona d’experts

Conversa de luxe moderada per Miquel Vilardell, membre del Consell Científic Assessor de la Fundació Unió
Josep Antoni Bombí, catedràtic emèrit de la UB i president Reial Acadèmia de Medicina de Catalunya
Manel Escobar, metge-pacient
Mònica Terribas, periodista
Guillem López Casasnovas, catedràtic d’economia UPF
Nota de premsa

Los test de diagnóstico predictivo pueden generar una gran demanda asistencial

Vés a la notícia de Diario Medico

Et pot interessar…
Flash +FUTUR #2 especial IHF Dubai

Flash +FUTUR #2 especial IHF Dubai

La Unió i els associats participen en el 45è Congrés Mundial d’Hospitals amb una trentena d’accions Sota el lema Aprenentatges Globals, Accions Locals: Salut Sostenible, ha reunit al voltant de 1000 congressistes de 65 països i 400 treballsDesprés d’un any del 44è...